Pensioen3daagse: krijg zicht op later!

02 nov 2020


Heb jij zicht op je pensioen? Grijp je kans tijdens de landelijke Pensioen3daagse. Op 3, 4 en 5 november kun je op tal van momenten en manieren je pensioenkennis bijspijkeren. Ook zijn er allerlei checks om er achter te komen hoe jij er persoonlijk voor staat én kun je een gratis kennismakingsgesprek met een pensioenadviseur voeren om zo een stap verder te komen.

Het is alweer de tiende editie van het jaarlijkse pensioenevenement van Wijzer in Geldzaken. Vanwege de omstandigheden zijn alle activiteiten online te volgen. Er zijn bijvoorbeeld diverse flitswebinars die je in slechts twintig minuten bijpraten over onderwerpen als het Pensioenakkoord, waardeoverdracht en deeltijdpensioen.

Eigen situatie
Wil je weten hoe het met jouw eigen pensioenkennis gesteld is? En wat weet jij eigenlijk over het potje dat je hebt opgebouwd voor jezelf, je partner en je kinderen? Je kunt hier de pensioencheck van Wijzer in Geldzaken invullen. Je krijgt dan een persoonlijke score én een advies over vervolgstappen.

Advies over pensioen
Vraag je je af welke factoren allemaal meespelen als het gaat om je pensioen? Zoals je hypotheek, een nieuwe baan, een huwelijk of kinderen? En wil je weten aan welke knoppen er valt te draaien om het allemaal goed te regelen? Tijdens dit korte webinar krijg je uitleg over wat je kan verwachten van het gratis oriëntatiegesprek en het eventueel daaropvolgende adviestraject.

Spreekuren
Daarnaast kun je vragen stellen in een van de vele telefonische spreekuren die deze week op het programma staan. Ook kun je deelnemen aan een gericht webinar voor jonge werknemers of juist voor werknemers die vlak voor hun pensioendatum staan. Kijk hier voor het complete overzicht.

Pak je kans
Laat deze kans om grip te krijgen op je pensioen niet liggen! De beste adviseurs zitten voor je klaar. Om goed inzicht te krijgen is het aan te raden je DigiD er alvast bij te pakken om mijnpensioenoverzicht.nl te kunnen raadplegen. Die cijfers vormen een mooi startpunt voor een gesprek.

Acties
Denk niet dat er aan je pensioen ‘toch niks te doen is’. Er zijn allerlei manieren om extra geld bij te sparen, een aanvullende voorziening te treffen, of om juist aan de uitgavenkant in te grijpen. Ook kun je eerder of juist later met pensioen gaan, ouderdomspensioen en partnerpensioen uitruilen, etcetera. Al die keuzes beginnen met inzicht. Dat geeft helderheid en rust.

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 0517 39 99 99 of info@frovdw.nl.


Bron: Finfin van Adfiz