Over ons

Froonacker Van de Witte is al ruim 75 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak.

Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt.

Op  het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met ABF Assuradeuren B.V., onze Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt.

Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen.

Wij zijn aangesloten bij NLG, dit is een samenwerkingsverband van advieskantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door het partnerschap bij NLG zijn we nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan onze relaties.

Daarnaast zijn wij lid van de branchevereniging Adfiz. Adviseurs die lid zijn van Adfiz zijn professioneel en deskundig en zoeken naar constante verbetering. Zij hechten aan maatschappelijke waardering voor hun werk. De activiteiten van Adfiz richten zich op belangenbehartiging, de verenigingsfunctie, dienstverlening en het keurmerk.

Wijze van beloning
Medewerkers en bestuurders van Froonacker Van de Witte ontvangen alleen een vast salaris en worden op geen enkele wijze gestuurd door beloningscomponenten van variabele aard welke (mogelijk) niet in uw voordeel zouden werken. Op basis van ons beheerste beloningsbeleid (Artikel 1:120 lid 2 Wft is niet van toepassing) maken wij sinds jaar en dag op duurzame wijze werk van onze klanten. Het uitgangspunt is en blijft simpel: uw belang is ons belang!