Over ons

Froonacker Van de Witte is al bijna 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor particuliere en zakelijke relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak.

Froonacker Van de Witte is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met een uitstekende reputatie op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bewust risicobeheer. Met kennis van zaken en als geen ander thuis in de regionale markt.

Op  het gebied van schadeverzekeringen wordt nauw samengewerkt met FroVdW Assuradeuren, onze Gevolmachtigd Agent voor diverse verzekeraars. Deze vennootschap is zelf bevoegd om namens deze maatschappijen verzekeringsaanvragen te accepteren, polissen op te maken en schades te behandelen. Groot voordeel hiervan is dat er snel en accuraat kan worden gewerkt.

Bij Froonacker Van de Witte werken ruim 30 goed opgeleide medewerkers die allen ruim voldoen aan de gestelde opleidingseisen.

Wij zijn aangesloten bij NLG, dit is een samenwerkingsverband van advieskantoren die zowel werkzaam zijn in de particuliere als in de zakelijke markt. Door het partnerschap bij NLG zijn we nog beter in staat toegevoegde waarde te leveren aan onze relaties.

Daarnaast zijn wij lid van de branchevereniging Adfiz. Adviseurs die lid zijn van Adfiz zijn professioneel en deskundig en zoeken naar constante verbetering. Zij hechten aan maatschappelijke waardering voor hun werk. De activiteiten van Adfiz richten zich op belangenbehartiging, de verenigingsfunctie, dienstverlening en het keurmerk.

Wijze van beloning
Medewerkers en bestuurders van Froonacker Van de Witte ontvangen alleen een vast salaris en worden op geen enkele wijze gestuurd door beloningscomponenten van variabele aard welke (mogelijk) niet in uw voordeel zouden werken. Op basis van ons beheerste beloningsbeleid (Artikel 1:120 lid 2 Wft is niet van toepassing) maken wij sinds jaar en dag op duurzame wijze werk van onze klanten. Het uitgangspunt is en blijft simpel: uw belang is ons belang!

Betalingsachterstand? Wij helpen u graag!
Soms lukt het niet een premie op tijd te betalen. Of kunnen wij de premie niet incasseren omdat er niet genoeg saldo op uw rekening staat. Wij sturen dan een betalingsherinnering. In deze herinnering geven wij aan hoe en wanneer u moet betalen en leest u welke mogelijke gevolgen uw betalingsachterstand heeft.

Voorkom dat uw rekeningen zich opstapelen. Hoe langer u wacht met betalen, hoe groter uw betalingsachterstand. Een achterstand heeft uiteindelijk ook gevolgen voor de dekking van uw verzekering. Als er geen dekking meer is, kunt u ook geen claims meer indienen. Daarnaast bent u strafbaar wanneer uw motorrijtuig onverzekerd is; u riskeert dan ook een forse boete van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).
Neem daarom bij een achterstand meteen telefonisch contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.

Mogelijke manieren om uw betalingsachterstand in te lopen. Er zijn verschillende manieren om een betalingsachterstand op te lossen, zoals:

  • een andere betalingstermijn
  • een andere betaalmogelijkheid
  • een aanpassing van de dekking

Wij bespreken graag met u welke oplossing het beste bij u past.

Een betalingsregeling treffen
Wanneer wij een betalingsregeling met u treffen, dan ontvangt u een bevestiging met de voorwaarden van de regeling, de afgesproken termijnen en de uiterlijke betaaldata. Zo kunt u de gemaakte afspraken altijd nalezen.

Klachtenprocedure
Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.

Meer weten?
Froonacker Van de Witte volgt het Protocol bij betalingsachterstanden van het Verbond van Verzekeraars.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 0517-399999 (ma-vr: 09.00-17.00). Of e-mail uw vraag naar administratie@frovdw.nl.