Particuliere verzekeringen

Risico’s zijn onlosmakelijk met het leven verbonden. En soms doen deze zich daadwerkelijk voor. U wilt dan graag dat u daar financieel gezien zo weinig mogelijk van merkt. Er zijn daarbij risico’s welke u zelf kunt dragen, maar ook vele welke u niet kunt of niet wilt dragen. En van die risico’s maken wij als Froonacker Van de Witte snel een heldere analyse en dragen geheel vrijblijvend oplossingen aan. Dat doen we goed, professioneel en objectief en dat al 75 jaar.  U kunt hierbij denken aan o.a. de volgende zaken:

  • Gezin en Wonen (woonhuis, inboedel, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, zorgverzekering)
  • Verkeer & Vervoer (auto, motor, bromfiets, fiets)
  • Recreatie en Reizen (reis- en annulering, caravan- en kampeerauto, oldtimer, pleziervaartuig, ijszeilen
  • Pensioen
  • Overlijdensrisico,  uitvaart, etc.

Wij kiezen er bewust voor om u niet zelf de premie te laten uitrekenen via een internetmodule, omdat wij van mening zijn dat een goed advies veel meer bijdraagt aan de juiste prijs-/ kwaliteitsverhouding van een verzekering. Daarom kiezen wij voor maatwerk. Niets en niemand is standaard en wij hechten waarde aan persoonlijk contact!

Wilt u informatie, een offerte of een afspraak?  Bel of mail ons, of kom langs op kantoor. Wij nemen graag de tijd voor u.

Bij Froonacker Van de Witte heeft u de mogelijkheid om uw particuliere verzekeringen onder te brengen tegen uitstekende voorwaarden en een betaalbare premie. Als u meerdere verzekeringen afsluit, kunt u gebruik maken van ons voordeelpakket waarmee de korting kan oplopen tot 12%.