Zorgverzekering

Op het gebied van zorgverzekeringen werkt Froonacker Van de Witte samen met diverse partijen. Als u uw zorgverzekeringen via Froonacker Van de Witte onderbrengt kiest u voor hoge kwaliteit aan dekkingen, ruime keuze uit verschillende pakketten en een breed pallet aanvullende zorg- en tandarsverzekeringen. Wij gaan voor kwaliteit.

Advies?
Wilt u advies bij het kiezen van uw zorgverzekering? Vul dit formulier in zodat we over uw basisgegevens beschikken, we nemen dan contact met u op om uw verdere wensen door te nemen en u een gepast advies te geven.

Tips voor het kiezen van de juist zorgverzekering
De premie voor de zorgverzekering gaat (ook) dit jaar omhoog. Maar wist u dat een goede vergelijking al snel een flinke besparing kan opleveren? Houdt daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar u niet blind op alleen de korting. Wij helpen u graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Overstappen
U kunt tot 31 december overstappen. Zorgverzekeraars maken uiterlijk half november hun nieuwe premies en pakketten bekend. Zorg dat u uw huidige verzekering opzegt voor 1 januari, u kunt dan tot en met 31 januari een nieuwe verzekering afsluiten, maar u moet wel weten of uw nieuwe verzekeraar u accepteert. De nieuwe verzekering gaat altijd in per 1 januari.